Fă din casa ta un loc de forță, nu de slăbiciune. Ai nevoie doar de apă și sare

115

Nu vei crede cata energie negativa este prezenta in casa ta. Si cu cat este mai multa, cu atat te vei simti mai rau.

Cand o casa este coplesita de energie negativa, oamenii simt tensiune constanta si oboseala la un nivel profund.

Cea mai buna metoda pentru eliminarea energiei negative

Este o metoda usoara si eficienta de eliminare a stagnarii energiei. Daca dupa prima incercare nu observati nicio modificare, atunci nu este o chestiune de energie negativa.

Curatarea cu apa si sare de mare

Ingrediente: 2 lingurite de otet; 2/3 lingurite de sare de mare; 1 pahar cu apa; 4 picaturi de ulei de salvie alba (pot fi inlocuite cu tamaie sau cuisoare daca este necesar).

Instructiuni: Se toarna sare de mare intr-un pahar gol si se umple paharul cu apa. Apoi adaugati otetetul si apoi uleiul de salvie alba. Amestecul nu trebuie agitat, lasati-l asa cum este.

Faceti mai multe pahare pentru fiecare camera din casa dvs. Lasati fiecare pahar timp de 24 de ore si apoi verificati ce s-a schimbat. Incercati sa nu atingeti paharul.

Daca apa nu s-a schimbat deloc, atunci nu exista energie negativa in aceasta camera.

Dar daca isi schimba culoarea sau textura, ia paharul si toarna apa afara, la cel putin zece metri de casa ta. Repetati procedura pana cand apa ramane limpede.

In camere cu multa energie negativa, va trebui sa puneti paharul pe tot parcursul saptamanii.

Acest lucru functioneaza deoarece uleiul de salvie alba are capacitatea de a elimina negativitatea, in timp ce alte ingrediente sporesc efectul. Sarea de mare absoarbe si energiile negative.

Acum, motivul pentru care nu turnam aceasta apa in toaleta. Ideea este ca, atunci cand faceti acest lucru, lasati energie negativa reziduala in apartament.

Varsand un pahar de negativitate in exterior, dati energie negativa Mamei Pamant, astfel incat in ​​timp util sa o transforme in ceva pozitiv. Faceti acest lucru si veti observa imediat cum sa schimbat atmosfera din casa dvs.

Daca faci asta o data pe luna, energia negativa nu se va mai intoarce niciodata la tine acasa.